Luna de miere

Dupa toata agitatia de la nunta, unele cupluri doresc sa scape de zgomtul lumii si sa evadeze intr-un paradis unde toate dorintele le sunt indeplinite si tot timpul le apartine.

Va incanta ideea unei plimbari pe strazile pavate cu piatra ale unui oras incarcat de istorie si imaginea unui sarut furat sub un felinar? Inseamna ca o locatie istorica in care sa puteti sa va pierdeti in arta si arhitectura in timp ce orasul zumzaie in ritmul sau ar fi o alegere potrivita pentru luna de miere.

Va imaginati adesea cum va rataciti in culori stralucitoare si parfumuri incantatoare intr-un spatiu exotic? Alegeti o locatie indepartata si insorita, un loc exotic unde totul este nou, de la aroma aerului, la cantecul pasarilor, la experientele culinare. Veti avea parte de o luna de miere captivanta, in care caldura aerului, a nisipului si a zambetelor oamenilor va vor insenina existenta.

Este bine ca visele sa preceada experienta propriu-zisa si este important se nu uitati ca in timp ce planificati nunta sa planificati si luna de miere, fie ca ea va fi imediat dupa nunta sau intr-un alt moment!

Crystal Events va sta la dispozite cu o serie de idei dar si cateva sugestii despre cum sa profitati la maxim de luna voastra de miere, indiferent daca este doar un weekend, o saptamana sau chiar o luna intreaga.

 
copyright 2007 Crystal Events
dezvoltat de juniormedia.ro